web analytics
  • RSS

  • Polls

    What Cisco Cert Are You Currently Studying?

    View Results

    Loading ... Loading ...
  • Search on CiscoBibles

  • Popular Posts

  • Recent Comments

  • Archives

  • « | Main | »

    CCNP 642-845-Update(Apr-2009) New Questions

    By admin | April 23, 2009

    1. The Cisco SDM will create a QoS policy that provides services to two types of traffic. Which two statements indicate the default QoS parameters that are created by SDM? (Choose two.)

    A. Business-critical traffic will be sorted into two QoS classes.

    B. Real-time traffic will be sorted into one QoS class.

    C. Voice traffic will be considered real-time traffic while call signaling will be considered business-critical.

    D. All traffic except real-time will be considered best-effort.

    E. Routing, management, and transactional traffic will be considered business-critical.

    F. Voice and call signaling traffic will be considered real-time.

    Answer: EF

    2. Using the G.729 codec and the default cRTP configuration, what is the approximate VoIP bandwidth savings across a Frame Relay link that adds a 6 byte frame header?"

    A. 55%

    B. 58%

    C. 60%

    D. 63%

    Answer: B

    3. Which two VoIP capabilities are utilized when the CallManager and the gateway are configured for Survivable Remote Site Telephony? (Choose two.)

    A. Analog phones, connected to the PSTN, act as internal call agents if IP communication to the CallManager is lost.

    B. An onsite gateway reroutes calls over the PSTN if IP communication to the CallManager is lost.

    C. The IP phones can reroute calls over the PSTN if IP communication to the CallManager is lost.

    D. Local voice gateways can assume the function of a call agent if IP communication to the CallManager is lost.

    E. IP phones use an internal call agent if IP communication to the CallManager is lost.

    Answer: BD

    4. When deploying a Cisco Wireless Control System (WCS) with the 2700 series location appliance, to within what range is on-demand location of rogue APs possible?

    A. 1 meter

    B. 5 meters

    C. 10 meters

    D. 25 meters

    E. 33 meters

    Answer: C

    5. Which three functions can an Integrated Services Router perform in a VoIP network? (Choose three.)

    A. voice stream mixing for conference calling

    B. voice gateway

    C. call admission control

    D. analog or digital phone interfaces

    E. XML application services

    F. large scale dial plan application

    Answer: BCD

    6. Within the WMM policy, how many default QoS radio access categories are there?

    A. 8

    B. 5

    C. 4

    D. 3

    Answer: C

    7. Refer to the exhibit. On the basis of the information in the exhibit, where is LWAPP encapsulation implemented?

    clip_image001

    A. LWAPP encapsulation occurs between the WLAN access point and the wireless clients.

    B. LWAPP encapsulation occurs between the wireless LAN controller and the wireless clients.

    C. LWAPP encapsulation occurs between the wired switch and the wireless clients.

    D. LWAPP encapsulation occurs between the wireless LAN controller and the WLAN access point.

    E. LWAPP encapsulation occurs between the wired switch and the WLAN access point.

    F. LWAPP encapsulation occurs between the wired switch and the wireless LAN controller.

    Answer: D

    8. Which of the items stated is typically the most expensive method of improving QoS across WAN links?

    A. advanced queuing

    B. data compression

    C. header compression

    D. increasing link capacity

    Answer: D

    9. Refer to the exhibit. Wireless security is based on IEEE 802.1x with WPA. Which three statements are true? (Choose three.)

    clip_image001[5]

    A. The access point is an EAP supplicant.

    B. The client is an EAP supplicant.

    C. Client traffic will be encrypted by an AES cryptographic algorithm.

    D. Client traffic will be encrypted by an RC4 cryptographic algorithm.

    E. The client is operating in WPA personal mode.

    F. The client is operating in WPA enterprise mode.

    Answer: BDF

    10. Which three user interfaces exist for the Cisco WLAN Controllers? (Choose three.)

    A. Wireless LAN Solution Engine (WLSE)

    B. command-line interface (CLI)

    C. Wireless Control System (WCS)

    D. TFTP

    E. an HTTPS web user interface

    F. an HTTP web user interface

    Answer: BCE

    | PDF Version Down

    That is all, hope to helpful for you. Best Luck for ur ONT 642-845 Exam.

    If you need the complete pass4sure test questions for 642-845 Exam, you can visit Latest Pass4sure 642-845,maye it helpful for ur exam!

             

    Share and Enjoy:
    • Print
    • Digg
    • StumbleUpon
    • del.icio.us
    • Facebook
    • Yahoo! Buzz
    • Twitter
    • Google Bookmarks
    • LinkedIn
    • email
    • Live
    • MySpace

    Topics: 642-845 Exam, CCNP | 3 Comments »

    3 Responses to “CCNP 642-845-Update(Apr-2009) New Questions”

    1. aaa Says:
      May 5th, 2009 at 3:10 pm

      Some new update for 845

      Q. how do u remove the residual configuration in a wireless controller?
      a. use the command clear contoller and then reload
      b. and then reset
      c. and then reset system
      d. use the command erase startup-config and then reload.
      e. and then reset
      f. and then reset system.

      Q simlet u are provided with console for a router which is connected to another one through a cloud. the router has autoqos applied on it and there where 5 questions

      1 what happens if the bulk traffic rate exceeds the normal rate?
      2 what happens if the mission critical traffic rate exceeds the excess rate?
      3. which qos model is implemented here?
      4. iam not sure of this one but it was some question abt which protocol is given the the minimum bandwith allocation.
      5. which queuing mechanism is used inthe o/p int?

    2. prempree Says:
      May 21st, 2009 at 11:30 am

      required new question update and any update for 642-923,642-901,642-812

      prempree@tot.co.th
      prempree_bas@hotmail.com

      thk for you advance

    3. testuser Says:
      May 26th, 2009 at 11:56 pm

      I passed this exame. It is more than enough to use p4s v3.12 and word doc file.
      I got 3 simlets from p4s v3.12 (q212-215, 219-222, 322-325) and new one from .doc file which has already been disscused here.

      And i also got this Q’s from p4s v3.12: (i do not remember all of the q): 3(drag&drop), 11,23,30.39,42.56,65,69,72,83,84,93,110(drag&drop) ,113,114,120,134,137,138,143,146,153,165,192,201,2 04,206,226,251,275,280,341,343

    Comments

    You must be logged in to post a comment.